CORONA NIEUWS

Beste klant, 

De ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) volgen elkaar snel op. Ook bij Manders Fietsen Deurne nemen we onze verantwoordelijkheid en houden we ons aan de voorzorgsmaatregelen en richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. We houden de situatie scherp in de gaten en onze primaire focus is het waarborgen van de gezondheid van onze klanten en personeel. Dit houdt in dat we vanaf vandaag deze maatregelen nemen : 

Onze winkel en werkplaats blijven open zoals U van ons gewend bent. Voor het afgeven en ophalen van reparatie fietsen kunt U zich melden bij de balie in de winkel. De deur van de werkplaats blijft dicht.  Wij zullen Uw fiets buiten in ontvangst nemen en U (indien gewenst) een leenfiets meegeven.In beiden gevallen worden de handvaten en zadels ontsmet.

In verkoopgesprekken is een afstand van 1.5 meter gewenst, ons personeel zal handschoenen en een mondkapje dragen. Bij binnenkomst vragen wij U uw handen te reigingen en uw mondkapje op te zetten. Gelieve bij griepverschijnselen, verkoudheid en of koorts niet naar onze winkel te komen en een eventuele afspraak te verzetten.  

Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij veilig werken en dat hygiëne regels in acht worden genomen. Omgekeerd doen wij dat ook.  

Om fysiek contact zo veel mogelijk te vermijden  willen wij U vagen te betalen met de pinpas bij voorkeur contactloos. Is dit niet mogelijk , wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen U geen handgeven en zullen afstand bewaren. 
Team Manders