Gazelle
Zin in fietsen!

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen.

Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Want bij Gazelle geloven wij: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Al vanaf 1892 doen wij er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer ‘zin om te fietsen’.

 

Over Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 is het Gazelle kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Trots zijn wij op ons predicaat Koninklijk dat wij ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die ons ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme vindingen die fietsen leuker of makkelijker maken.

Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!
 

Gazelle drie-eenheid

 

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken bij één van onze fietsenwinkels of bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort!

Licht fietsen

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toertochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle lichte fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Hierdoor zijn onze elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken!

Slim design

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde kabels en verlichting, winnen onze innovatieve fietsen regelmatigprijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van onze modellen terug.

Robuuste kwaliteit

Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat vijf jaar en op andere onderdelen twee jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en iedere kleur is keihard en krasbestendig. Voor jouw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons testlaboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.