Werkplaats

(Door op de foto te klikken komt u bij de contactgegevens van Manders Fietsen)
.

In onze werkplaats zijn 2 monteurs werkzaam. Er is één fulltime monteur en daarnaast is er nog één monteur belast met de verkoop van in hoofdzaak, nieuwe racefietsen in de winkel als mede de opbouw en reparatie daarvan.

Onze klanten en relaties van zowel binnen Deurne als (ver) daarbuiten, komen al vele jaren naar onze zaak om zijn of haar fiets te laten herstellen en voor onderhoud. 

Onze monteurs, die in de loop der jaren een zeer grote ervaring hebben opgedaan, doen hun uiterste best, om uw fiets weer technisch prima in orde te brengen. 

Manders Fietsen is dan ook niet voor niets, één van de grootste en modernste fietsenwinkels in deze regio, waar u voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen terecht kunt. 

Met chef-werkplaats-monteur Mark, race-specialist William, zorgen wij ervoor, dat wij u, tot volle tevredenheid, van dienst zijn .De werkplaats is er voor iedereen, met welk fietsprobleem u als klant ook zit. Wij bespreken de mogelijkheden met u , en lossen uw probleem op. Wij geven u een prijsindicatie vooraf om verrassingen te voorkomen.

Voor klanten die problemen hebben met een racefiets, mountainbike, elektrische fiets of een gewone stads- of toerfiets, is er altijd een monteur besc
hikbaar, waarmee u de opdracht kunt bespreken. 

Wij streven er naar, om kleine reparaties, over het algemeen binnen 24 uur  uit te voeren. Voor de wat grotere reparaties kunt u een afspraak maken. Natuurlijk hebben wij dan, geheel kosteloos, een leenfiets ter beschikking. Als u een e-bike inlevert krijgt u ook een e-bike in bruikleen, als deze beschikbaar is