Bosch

De ideale aandrijving voor elke toepassing

Harmonieus of krachtig? Het belangrijkste is dat het natuurlijk aanvoelt. Het Bosch-rijgevoel geeft u een unieke eBike-belevenis. Drie sensoren meten meer dan 1.000 keer per seconde trapkracht, trapfrequentie en snelheid. Dit maakt een organisch samenspel tussen bestuurder en eBike mogelijk.

Bosch middenmotor Active Line Plus

De nieuwe veelzijdige Active Line Plus is de optimale metgezel wanneer u nieuwe plaatsen wilt ontdekken en ook buiten de stadsgrenzen uitstapjes op uw eBike wilt maken. De stille, kleine, slechts 3,2 kg wegende, en toch krachtige drive unit levert een harmonieus-dynamische versnelling tot 25 km/h. Het lage gewicht en de gereduceerde grootte zorgen voor een verbeterd bedieningsgemak in alle rijsituaties.

Max. draaimoment 
Een maximaal draaimoment van 50 Nm zorgt voor een harmonieus-dynamische acceleratie.

Max. aandrijving 
Voldoende ondersteuning, perfect voor stedentrips of lichte ritten.

Drive Unit 
Perfect gedoseerde ondersteuning voor meer mobiliteit in het dagelijks leven tot maximaal 25 km/h.

Terugtrapfunctie 
De Active Line Plus is ook verkrijgbaar met terugtrapfunctie.

 

Bosch Active Line middenmotor Gen3

De nieuwe Active Line is de aandrijving voor iedereen die een lichte en elegante uitstraling wenst. Dankzij de compacte afmetingen kan de Drive Unit optimaal in het fietsframe worden geïntegreerd. Het geringere gewicht en lage zwaartepunt zorgen voor veilig bedieningsgemak. Zonder storende bijgeluiden beleeft u puur rijplezier – harmonisch ondersteund tot 25 km/u. Iedereen die graag wat sneller onderweg is, profiteert van de minimale trapweerstand boven 25 km/h.


Max. draaimoment 
Een maximaal draaimoment van 40 Nm zorgt voor een harmonieus ondersteunende acceleratie.

Max. aandrijving 
Zachte ondersteuning, perfect voor stedentrips.

Drive Unit 
Gematigd gedoseerde ondersteuning voor meer mobiliteit in het dagelijks leven tot maximaal 25 km/h.

Terugtrapfunctie 
De Active Line is ook verkrijgbaar met terugtrapfunctie.

 
 

Bosch Performance Line middenmotor

Ongeacht of het gaat om trekking, all-mountain of als forens: De sportieve Performance Line biedt ambitieuze eBikers de perfecte aandrijving. Het nauwkeurig uitgebalanceerde, krachtige systeem met een maximaal draaimoment van 63 Nm maakt van de eBiker een ontdekker en avonturier en stelt op ieder moment de gewenste power ter beschikking. Verheug u op nog meer fietsplezier – tot 25 km/h met de Drive Unit Performance Cruise of tot 45 km/h met de variant Speed.Max. draaimoment 
Sportieve dynamische ondersteuning tot 63 Nm zorgt voor meer power bij het wegrijden en krachtig rijgedrag in elke situatie.

Max. aandrijving 
De drive unit levert sterke ondersteuning bij een lage trapfrequentie, bijvoorbeeld voor meer power wanneer u wegrijdt op een berg.

Drive Unit 
Sportieve dynamische ondersteuning in twee varianten: Cruise (25 km/h) en Speed (45 km/h).

 

 

Bosch Performance Line CX middenmotor

De Performance Line CX is met een maximaal draaimoment van 75 Nm de krachtige aandrijving voor ambitieuze en veeleisende eBikers. In de eMTB-modus krijgt u altijd het benodigde vermogen – van Tour tot Turbo. Tot 300% perfect gedoseerde ondersteuning, ongelooflijke dynamiek en een unieke grip ondersteunen u – samen met een verbeterd startrijgedrag – optimaal in elk terrein. De progressieve motorondersteuning past zich automatisch aan de individuele rijstijl aan. Overschakelen naar een andere ondersteuningsmodus is niet nodig. Zo kunt u zich volledig op de trail concentreren.


Max. draaimoment 
Met een draaimoment tot 75 Nm. Voor een sportieve acceleratie, ook in bergachtige gebieden, zonder te wisselen van rijstand.

Max. aandrijving 
Continue ondersteuning voor de fietser maakt een krachtige aandrijving, snelle sprints en zeer sportief rijgedrag mogelijk.

Drive Unit 
Ondersteuning tot 25 km/h. Ook bij lange bergritten geen oververhitting.